ElleVet Sciences, het toonaangevende CBD+CBDA-merk voor huisdieren in de Verenigde Staten, breidt uit naar Europa 

PORTLAND, Maine (15 februari 2023) — ElleVet Sciences heeft vandaag aangekondigd dat het zijn wereldwijde bereik vergroot met een nieuw Europees hoofdkantoor in Haarlem, Nederland. Het enige wetenschappelijk bewezen CBD+CBDA-merk voor huisdieren is momenteel bezig met zijn eerste internationale uitrol in Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk vanuit het Europese hoofdkantoor van ElleVet Sciences. 

Christian Kjaer, CEO van ElleVet Sciences, zegt: “Als toonaangevende leverancier van CBD+CBDA-cannabinoïden voor huisdieren in de VS, is het voor ons een natuurlijke volgende stap om ons groeitraject voort te zetten door niet alleen de Amerikaanse markt te ondersteunen, maar onze producten ook aan te bieden aan dierenartsen en huisdiereigenaren in meerdere Europese landen.” 

“We hebben een toegewijd team in Europa dat klaarstaat om dezelfde hoogwaardige klantenservice te bieden waar ElleVet Sciences in de VS om bekend staat,” voegde Kjaer toe. “Om succesvol te zijn in Europa, moeten we onze producten en diensten lokaliseren, wat betekent dat we een team van moedertaalsprekende klantenservicemedewerkers moeten hebben en onze wetenschappelijk onderbouwde producten op de markt moeten aanbieden.” 

Huisdiereigenaren en dierenartsen in Europa die geïnteresseerd zijn om ElleVet Sciences voor honden uit te proberen, kunnen producten online vinden op ellevetsciences.eu of bij hun lokale dierenarts. 

Voor meer informatie kunt u in de Verenigde Staten terecht op ellevetsciences.com of op sociale media onder @Ellevetsciences op Facebook en Instagram. 

Over ElleVet Sciences 

ElleVet Sciences is een toonaangevend, op wetenschap gericht CBD+CBDA-bedrijf voor huisdieren gevestigd in Portland, Maine, Verenigde Staten. Het is het eerste en enige bedrijf dat klinische onderzoeken uitvoert met bewezen resultaten met zijn mix van cannabinoïden en terpenenolie. Christian Kjaer en Amanda Howland richtten ElleVet Sciences op in 2017. Het ElleVet-team combineert wetenschappelijke en veterinaire achtergronden met een toewijding aan dieren door middel van onderzoek en innovatie. 

CONTACT: 

Hope Diamond 

[email protected] 

×

Selecteer een Afleverpunt