Hoe Hennep kauwtabletten pups kunnen helpen als ze binnenshuis verblijven

hond

Geplaatst op 

Gepubliceerd

17 december 2021

Inhoud

  • Binnenshuis verblijven
  • Nieuwe spelletjes
  • Beweging
  • Oudere honden
  • Ongemakken

Binnenshuis verblijven

Quarantaine heeft invloed op iedereen, ook op uw pup! Producten op basis van hennep kunnen nuttig zijn om uw pup te laten ontspannen wanneer alledaagse activiteiten – zoals een uitje naar het hondenpark – geen optie zijn. Honden hebben beweging nodig, ongeacht hun leeftijd! Uw pup heeft waarschijnlijk een paar keer per dag een wandeling nodig en ook wat boeiende speeltijd om zijn hersenen te trainen. Als uw hond na het uitlaten en spelen nog steeds gespannen lijkt, dan kunnen ElleVet’s kauwtabletten en olie op basis van hennep kunnen een goede manier zijn om uw pup te helpen. 

ElleVet’s hennepproducten voor huisdieren zullen er niet voor zorgen dat uw hond verdoofd raakt, maar het zal uw hond helpen te ontspannen. Hennepproducten voor honden zijn een uitstekend alternatief voor sommige veelgebruikte opties voor ontspanning, omdat het niet dezelfde schadelijke bijwerkingen heeft. Bij ElleVet Sciences praten we dagelijks met klanten over hoe we honden kunnen helpen met onze producten, en we hebben hele goede en positieve feedback van hen gehad! We merken dat honden na het gebruik van onze hennepproducten de neiging hebben om beter en rustiger te slapen, en het helpt hen om sneller tot rust te komen na een verkwikkende wandeling of het spelen. 

Nieuwe spelletjes

Mentale stimulatie kan uw hond helpen. Als klanten ons vragen hoe ze hun hond rustig kunnen krijgen, raden we in het bijzonder een “schattenjacht” aan. Bij deze activiteit verstopt uw lekkernijen in huis en laat hem ze opsnuffelen; het is fantastisch voor pups die stimulatie zoeken terwijl ze binnenshuis verblijven. Ze vinden het heerlijk om hun snoepjes te zoeken, en kinderen vinden het ook leuk om deel uit te maken van het verstoppertje spelen! 

Kinderen vragen om uw hond wat nieuwe bewegingen te leren, kan ook zeer lonend en rustgevend zijn. Sommige rassen zijn beter dan andere in het leren van trucjes, maar alle honden lijken te genieten van de stimulatie en interactie!

Beweging

Bewegen met je huisdier als je niet naar het strand of een hondenpark kunt, kan een hele uitdaging zijn voor actieve huisdieren en hun eigenaren. Wandelen is een geweldige manier om uw pup rustig te houden als u veilig naar buiten kunt tijdens de huidige COVID-crisis. Wanneer u dat doet in combinatie met ElleVet’s kauwtabletten of olie, kan een simpele wandeling een ongelooflijk hulpmiddel zijn om uw hond te laten ontspannen.

Als je niet naar buiten kunt of je hebt geen familielid dat je hond voor je kan uitlaten, probeer je hond dan in je bewegingsroutine op te nemen! Je ziet deze dagen steeds meer honden die aan yoga doen op sociale media. Je moet weten dat honden ervan houden om te worden opgenomen in elke menselijke activiteit!

Oudere honden

Hennepproducten voor huisdieren zijn een snelle en zeer effectieve manier om uw gespannen hond te helpen. Oudere honden kennen daarbij ook nog andere problemen. Seniore honden kunnen extreem onrustig zijn en hebben moeite om te ontspannen. ‘s Nachts hebben oudere honden de neiging om te ijsberen, te hijgen en onrustig te worden. ElleVet’s producten zijn fantastisch om seniore honden te helpen zich minder gespannen en onrustig te voelen.

Het kan voor huisdiereigenaren een uitdaging zijn om hun seniore hond tot rust te laten komen. Spanning kan echter op verschillende manieren worden vastgesteld bij honden van alle leeftijden. Zoals hierboven vermeld, zijn ijsberen en hijgen tekenen van spanning, evenals obsessief likken aan de poten of aan hun bed. ‘s Nachts niet tot rust komen of midden in de nacht wakker worden, kunnen ook tekenen zijn dat uw hond uw hulp nodig heeft om rust te vinden. Het geven van een ElleVet’s kauwtabletten ‘s avonds, een uur voor het slapen gaan, kan een effectieve manier zijn om uw hond te helpen ontspannen. Als u vindt dat er meer nodig is, of vragen heeft over het gebruik van onze producten voor huisdieren, of hoe onze producten uw hond kunnen helpen, aarzel dan niet om ons te bellen voor een gesprek met één van onze experts.

Ongemakken

Alhoewel in het algemeen honden positief reageren op de geadviseerde aanvangshoeveelheid van ElleVet’s producten voor verschillende ongemakken durende de eerst week, kunnen sommige honden meer nodig hebben dan deze geadviseerde hoeveelheid. Twee keer de aanvangshoeveelheid is uiterst effectief en veilig. Elke hond is anders, dus begin met de geadviseerde aanvangshoeveelheid voor de eerste week en beoordeel uw hond dan na 3-4 dagen om te zien of verhoging van de hoeveelheid voor uw hond nodig is.

Jonge honden, oudere honden, honden die gespannen of onrustig zijn – allemaal kunnen ze baat hebben bij het gebruik van ElleVet’s producten. Ons team bestaat o.a. uit hondeneigenaren die ook ElleVet’s kauwtabletten, olie of gels voor hun honden gebruiken. Ons team kijkt erna uit om met u te praten over hennep voor huisdieren, hoe we uw hond kunnen helpen, en onze ervaringen met het vaststellen van de meest effectieve hoeveelheid voor verschillende behoeften. Honden zijn soms moeilijk te lezen, maar als uw hond andere tekenen van rusteloosheid of spanning vertoont, neem dan contact op met ons op en vraag naar onze ervaringen hoe onze producten u en uw huisdier kunnen helpen!

pet-care/setting-the-standard-for-the-best-pet-cbd-oil/

De norm voor de beste hennep-olie voor huisdieren

Geplaatst op 

Gepubliceerd op 18 februari 2020

Hoogwaardige en bewezen verlichting voor uw huisdier

Bij ElleVet Sciences is het ons doel om de standaard te zetten in de hennep-industrie voor de beste hennepproducten voor huisdieren met betrekking tot het testen, de kwaliteitsborging, en het wetenschappelijk onderbouwend bewijs. Er is nog nooit een beter moment geweest om ervoor te zorgen dat u het hennepproduct dat u uw huisdier geeft kunt vertrouwen.

Inhoud

  • ElleVet’s Hennep Olie: Onderzoek + Resultaten
  • Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen
  • Laboratoriumtests + analyse
  • Naar de toekomst toe

ElleVet’s Hennep Olie: Onderzoek + Resultaten

Bij ElleVet is elke verklaring die we afleggen met betrekking tot werkzaamheid, veiligheid of toediening wetenschappelijk getest en bewezen. In 2018 waren wij het enige bedrijf in onze industrie dat een werkzaamheids- en farmacokinetische studie publiceerde. In 2019 publiceerden we een veiligheidsstudie die de veiligheid op lange termijn van het gebruik van onze producten bij zowel honden als katten bevestigt. Deze studies zijn uitgevoerd door toonaangevende wetenschappers en dierenartsen die ervoor zorgen dat ElleVet alleen de beste hennep-olie voor huisdieren gebruikt in de juiste hoeveelheid. 

Waarschuwing: Als een hennepproduct voor huisdieren geen gepubliceerde studies heeft met betrekking tot de werkzaamheid en/of veiligheid van de te gebruiken hoeveelheid, ga dan met uiterste voorzichtigheid te werk. Elke claim die een bedrijf maakt over hun niet geteste en niet bewezen product kan niet worden vertrouwd. Als een bedrijf bijvoorbeeld reclame maakt voor de beste hennep-olie voor huisdieren voor mobiliteit of angst zonder naar een studie te verwijzen, wees dan extra voorzichtig.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

ElleVet houdt zich aan de NASC en CGMP-productierichtlijnen. De NASC (of National Animal Supplement Council in de VS) werd in 2001 opgericht om consumenten en dieren te beschermen. Current Good Manufacturing Practices (CGMP) zijn gedefinieerd en worden gehandhaafd door de FDA (of Food and Drug Administration in de VS). ElleVet houdt zich aan de FDA’s CGMP richtlijnen op het niveau voor de productie van farmaceutische supplementen.

Laboratoriumtests + analyse

Alle oliën en kauwtabletten van ElleVet worden getest door een onafhankelijk en geaccrediteerd extern laboratorium en daarnaast nog eens in ons eigen ultramoderne lab in de VS. Dit verzekert niet alleen kwaliteit en consistentie, maar controleert ook op onzuiverheden en verontreinigingen. Elk ElleVet product bevat een analysecertificaat waarin precies staat wat het product bevat, zodat u zeker kunt zijn van het product dat u koopt voor uw huisdier. Helaas is dit niveau van transparantie zeldzaam in de industrie van hennep supplementen voor huisdieren. Met ElleVet kunt u er zeker van zijn dat het product dat u gebruikt veilig en effectief is voor uw huisdier.

Naar de toekomst toe

De hennep-olie van ElleVet is gebaseerd op wetenschap, transparantie en vertrouwen. Naarmate de hennepindustrie zich verder ontwikkelt, hopen wij dat verantwoordelijke bedrijven en regelgevende instanties onze procedures als “best practices” zullen gebruiken die dan als voorbeeld kunnen dienen voor elk verantwoordelijk en gerenommeerd bedrijf dat hennepproducten produceert en op de markt zet.

Kies de enige hennepproducten met:

Bewezen toedieningsaanbevelingen

Gepubliceerde veiligheids- en werkzaamheidsonderzoeken

Analysecertificaat van een onafhankelijk en geaccrediteerd laboratorium

Ondersteuning door toonaangevende dierenartsen

Het ElleVet Team

023-8080304

[email protected]

×

Selecteer een Afleverpunt