Feline Mobility Oil Study

Een blije kat naast een druppelaar Pet CBD

ElleVet Science’s 3 maanden durende veiligheidsstudie verzekert dat onze feline mobiliteitsolie veilig is. Onze farmacokinetische studie garandeert de nauwkeurigheid van de dosering van onze producten voor katten. De dosering is heel anders dan voor honden en wij zijn het enige bedrijf dat heeft geïnvesteerd in het bepalen van de juiste dosering voor katten. Met deze gegevens heeft ElleVet een nieuwe modaliteit gecreëerd voor de behandeling van katten. We zijn erg blij dat we katten kunnen helpen, die traditioneel weinig mogelijkheden hebben om verlichting te krijgen.

In samenwerking met diverse dierenartsen heeft de studie aangetoond dat ElleVet Feline Olie een zeer effectief product is voor katten.  ElleVet Feline producten zijn het wachten waard geweest om het goed te doen en het best mogelijke product voor katten te maken.

Het enige hennep-product dat bewezen veilig is voor katten

Het is eindelijk hier! ElleVet Feline Complete Paste heeft twee jaar op de tekentafel gelegen omdat, zoals katteneigenaren weten, katten erg kieskeurig kunnen zijn. Het is goedgekeurd voor kieskeurige eters en werkt ongelooflijk goed voor gewrichtsondersteuning, stress, en voor neuro-ondersteuning.

Ellevet Sciences brengt een nieuw product voor katten op de markt, gebruikmakend van hun bewezen Complete Hennepolie in een Feline Paste.

ElleVet Sciences lanceert het enige hennep-product waarvan bewezen is dat het veilig is voor katten. De Feline Paste biedt dagelijkse verlichting voor ongemak, stress en neuro-ondersteuning.

Na meer dan twee jaar in ontwikkeling te zijn geweest, zijn we klaar om ElleVet Feline Paste te introduceren, zegt ElleVet Sciences CCO Amanda Howland. “Een product voor katten waarvan bewezen is dat het veilig, zeer effectief en smakelijk is, is een game-changer voor verzorgingsproducten.”

Dit product is rechtstreeks voor consumenten verkrijgbaar bij Ellevet Sciences en via deelnemende dierenklinieken. De pasta met kipleversmaak wordt geleverd in een handige dial-a-dose spuit, waardoor katteneigenaren het gemakkelijk thuis kunnen toedienen.

ElleVet Feline Paste is een geweldige aanvulling op de productlijn. Nu hebben huisdiereigenaren een nieuwe en broodnodige keuze voor hun katten. Veiligheid is de sleutel tot elk succesvol product voor katten. ElleVet heeft een lange termijn veiligheidsstudie afgerond en is het enige hennep product waarvan bewezen is dat het veilig is voor katten. Het gebruik van een veilig, full-spectrum product in een smakelijke vorm is revolutionair in de kattenwereld, zegt Dr. Joe Wakshlag, chief veterinary medical officer bij ElleVet Sciences en professor aan de Cornell University College of Veterinary Medicine.

ElleVet Sciences is het eerste bedrijf dat een klinische studie heeft uitgevoerd met hun hennep formule bij honden. Deze zeer succesvolle studie werd uitgevoerd in samenwerking met Cornell University, waardoor ElleVet Sciences de enige fabrikant is van hennep-producten voor huisdieren waarvan bewezen is in een klinische studie dat ze werken.

×

Selecteer een Afleverpunt