Vraag en antwoord: Wanneer moet ik mijn huisdier met hennep ondersteunen?

hond

Helaas gebruiken veel eigenaren van huisdieren hennepproducten alleen als een reactionair supplement. Vaak wordt gewacht tot het ongemak van hun huisdier duidelijk wordt voordat hulp wordt gezocht van een pijnstillend en ontstekingsremmend middel (NSAID) of een hennep supplement. Lees hier verder voor de verschillende manieren om de kwaliteit van leven van alle huisdieren, zelfs pups ouder dan 8 weken, te verbeteren met onze hennepproducten. 

Inhoud

  • Als ik een hennep supplement wil proberen voor mijn huisdier, wanneer moet ik dan beginnen?
  • Kan ik hennep aan mijn puppy geven?
  • Werkt hennep alleen bij oudere honden?
  • Wat zijn de voordelen van proactief gebruik?
  • Meer vragen?

 Als ik een hennep supplement wil proberen voor mijn huisdier, wanneer moet ik dan beginnen?  

Ben proactief! Overweeg al bij het eerste teken van ongemak te starten met een hennep supplement en wacht niet tot uw hond duidelijk ongemak ervaart. Hiermee blijft u mogelijke problemen voor en voorkomt u mogelijk erger.  

Veelvoorkomende tekenen van ongemak bij uw huisdier 

Als uw huisdier de onderstaande tekenen vertoont, kan het een goed moment zijn om een hennep supplement te proberen. 

  • Langzaam opstaan in de ochtend 
  • Stijf en langzamer lopen dan normaal 
  • Minder interactie met familie of andere huisdieren 
  • Vermijden van trappen en in de auto springen 
  • Verlies van interesse in spelen of speelgoed 

Kan ik hennep aan mijn puppy geven?  

Ja! Het is over het algemeen het beste om pijnstillers met een ontstekingsremmende werking (NSAID’s) of supplementen te vermijden wanneer uw hond jonger is dan 8 weken (tenzij het noodzakelijk wordt geacht en strikt wordt gecontroleerd door uw dierenarts). Op deze leeftijd zijn de organen niet voldoende ontwikkeld om regelmatige toediening van supplementen of NSAID’s aan te kunnen. Het is echter volkomen veilig om voor puppy’s ouder dan 8 weken ElleVet Sciences hennep supplementen te gebruiken. Dit kan een kalmerend effect hebben en jonge honden helpen bij ongemak of onrustige momenten. 

Werkt hennep alleen voor oudere huisdieren? 

Nee! Dit is een veel voorkomende misvatting. Hoewel het bewezen is dat ElleVet Sciences hennepproducten werken bij oudere honden (ons onderzoek bij Cornell onderzocht oudere honden met osteoartritisproblemen), hoeven huisdieren niet oud te zijn of artritis te hebben om te profiteren van ElleVet-supplementen. 

Wat zijn de voordelen van proactief gebruik? 

Als uw Duitse herder vroege tekenen van heupdysplasie vertoont, een veel voorkomende aandoening bij grotere honden, kan een proactieve behandeling hun mobiliteit verbeteren.  Wanneer uw hond dan 10 jaar of ouder is, zult u blij zijn dat u deze problemen vanaf het begin heeft aangepakt, en dat uw hond kan genieten van een betere kwaliteit van leven op oudere leeftijd. Als uw hond symptomen heeft van ongemak, overweeg dan een hennep supplement. Hoewel oudere honden er baat bij hebben, is het belangrijk om te weten dat deze supplementen kunnen worden gebruikt om de gezondheid en het algehele comfort gedurende het hele leven van uw huisdier te bevorderen. 

Meer vragen? 

Zie Research Behind ElleVet Sciences

×

Selecteer een Afleverpunt